Belangrijke gezondheidstests uitgevoerd vóór het huwelijk

Het huwelijk is een belangrijke stap voor elk stel dat een zielsverwant heeft gevonden. Nadat je elkaar hebt leren kennen, kun je verhalen delen en ideeën samenbrengen. De relatie komt uiteindelijk tot een hoogtepunt. Een goede voorbereiding om er het beste van te maken kan worden bereikt. Een bruiloft voorbereiden kost tijd, moeite en veel geld. Voorgehuwde stellen trouwen niet alleen, maar voelen zich ook duizelig voor hun families.

Het kan echter vaak niet op de lijst van huwelijksvoorbereidingen staan. Naast de voorbereiding op het huwelijk, bereidt het paar zich natuurlijk voor om de ark van het gezin waarin ze zullen leven onder ogen te zien. Het huwelijk is niet zo eenvoudig als het sprookje van de prinses over haar jeugd vertelt. Na een ontmoeting met een knappe prins met prachtige dochters en een goed hart, trouwt hij uiteindelijk en is hij de rest van zijn leven gelukkig (“Happy After”).

Als de term huwelijk fysiek of spiritueel moet worden voorbereid, dan moet ook de gezondheid van de huwelijksvoorbereiding worden overwogen en vermeld. Volgens de brede definitie is het niet alleen fysiek gezond, maar ook gezond. Volgens de definitie van gezondheid van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is het een toestand waarin niet alleen vrij is van ziekte of handicap, maar ook fysieke, mentale en sociale welvaart als geheel. Daarom is de gezondheid van de echtgenoot vóór het huwelijk belangrijk om een ​​huwelijk te onderhouden dat tot op hoge leeftijd standhoudt. Het huwelijk kan naast elkaar bestaan, zich aanpassen en de problemen ervan overwinnen met slimme en volwassen mensen.

Idealiter worden voorhuwelijkse gezondheidsonderzoeken zes maanden voor de bruiloft gedaan. Een gezondheidscheck voor het huwelijk kan op elk moment worden gedaan zolang het huwelijk niet duurt. Als de test een probleem aan het licht brengt, kunt u na het huwelijk worden behandeld. Hier zijn enkele van de belangrijke dingen om te overwegen als het gaat om medische onderzoeken voor echtparen:

1. Voortplantingsweginfecties / seksueel overdraagbare aandoeningen (ISR / IMS)
Medische screening om overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen zoals syfilis, gonorroe, humaan immunodeficiëntievirus (hiv) en hepatitis te voorkomen. Vrouwen zijn eigenlijk vatbaarder voor soa’s dan mannen. Dat komt omdat de V-vormige vrouwelijke geslachtsdelen het virus leken te “ontvangen”. Mannelijke genitaliën worden niet “geaccommodeerd” en kunnen door uzelf worden schoongemaakt. Als uw echtgenoot ISR/IMS heeft, zal zij vóór het huwelijk een behandeling nodig hebben om te herstellen. En als zo’n man hepatitis B oploopt en met hem trouwt, dan moet zijn toekomstige vrouw ook immuniteit tegen hepatitis B krijgen. condooms wordt sterk aanbevolen.

2. Rode Kruis
De meeste Aziatische landen zijn positief voor resus, terwijl Europeanen gemiddeld negatief zijn. Soms kennen paren niet het rhesusbloed van elke partner. Wanneer Rhesusnya wordt gekruist, kan dit ook de kwaliteit van het nageslacht beïnvloeden. Als een vrouw (Reshus-negatief) met een man trouwt (Rhesus-positief), heeft haar eerste baby een kans om Rhesus-negatief of positief te verspreiden. Als je baby rhesus-negatief is, geen probleem. Als hij echter Rh-positief is, kunnen er zich in de volgende soa test kopen, soa test bestellen problemen voordoen. Zwangerschap is in gevaar als de foetus in het tweede trimester rhesus-positief blijkt te zijn. Dit komt omdat de anti-rhesusantistoffen van de moeder in de rode bloedcellen van de foetus kunnen komen. Omgekeerd maakt het niet uit of het vrouwtje rhesus-positief is en het mannetje negatief.

3. Erfelijke aandoeningen
Gezondheidstests voor het huwelijk kunnen ziekten opsporen die genetisch bij een kind kunnen worden overgeërfd, zoals albino. Een man kan bijvoorbeeld een albino-temperament hebben, maar zijn vrouw zou anders een kind krijgen dat als albino wordt geboren. Omgekeerd, als haar vrouw ook een albino-personage meebracht, moet het kind ook een albino zijn, en Zika mag haar huwelijk niet stopzetten door stellen te ontmoeten die dit personage in gelijkheid hebben gebracht. Je moet het eens zijn over het al dan niet krijgen van kinderen. Als u kinderen wilt krijgen, loopt uw ​​kind het risico albino te worden. Of kies ervoor om geen kinderen te krijgen. Dergelijke obstakels mogen het huwelijk niet vertragen. Waar het om gaat is oplossing of preventie.

4. Controleer de vruchtbaarheid (vruchtbaarheid)
Als een paar binnenkort kinderen wil, moeten ze voorhuwelijkse counseling zoeken. Het doel van dit onderzoek is om te bepalen of een zwangerschap goed kan worden voorbereid en uitgevoerd. Vereist medische geschiedenis en sociale situatie. onder andere

About The Author