Boekbespreking van Harbor’s Edge door Sanne Rothman

De jongvolwassen thriller van Sanne Rothman, Harbor’s Edge, prikkelt de nieuwsgierigheid terwijl ze de verbeelding prikkelt, met een verhaal dat mysterie biedt, de bovennatuurlijke, ontluikende romantiek en een intelligente 14-jarige heldin op een diepgaande, inzichtelijke reis naar zelfontdekking.

Het verhaal speelt zich af in het prachtige Hawaï, waarmee auteur Sanne Rothman de prachtige omgeving prachtig uitwerkt. Ze brengt zowel zijn tijdloze natuurlijke schoonheid naar voren als kunstzinnig intrigerende aspecten van het Hawaiiaanse leven en de cultuur, vooral met haar incorporatie van de overlevering van de donkere en oude zeemonsters genaamd The Mo’o, waarvan de legende en het mysterie aanvankelijk wordt overwogen. door Harbor vroeg in het verhaal.

In eerste instantie, terwijl het verhaal zich ontvouwt, ontmoeten we Harbor, een jonge, veerkrachtige, intelligente tiener die haar leven gehuld in mysterie en verdriet vindt. Nadat ze haar beide ouders onder mysterieuze omstandigheden heeft verloren, vecht ze met gevoelens van verlatenheid terwijl ze probeert het mysterie op te lossen van wat er werkelijk is gebeurd. Ze verloor haar F.B.I. agent vader van een koelbloedige moordenaar en haar moeder, die spoorloos verdwenen, haar en haar jongere zus Fig achterlatend onder de hoede van hun TuTu (grootmoeder). TuTu is eigenaar van een populair, lokaal restaurant met Hawaiiaanse hamburgers en Harbor werkt in het restaurant in de drive-through, waardoor ze de mogelijkheid heeft om te oefenen met het analyseren van de gezichten van klanten op basis van technieken uit de FBI-profileringshandleidingen van haar vader. Ze werkt aan haar vaardigheden bij het analyseren van gezichten in de hoop aanwijzingen te vinden voor de moordenaar van haar vader en aanwijzingen voor haar vermiste moeder.

Al met al een verhaal vol goed geplotte wendingen, aangewakkerd door opwinding en opbouwende spanningen wanneer kinderen vermist worden en Harbor denkt dat ze misschien een voorsprong heeft. Bovendien draagt ​​het verhaal een mysterie in zich terwijl Harbor een vriend op school maakt, Keyne, met wie de vonken van de eerste liefde beginnen te ontbranden, maar hij lijkt ook een sfeer van geheimhouding te hebben om hem heen.

Al met al bleek Harbor’s Edge zowel een fantasierijke als een boeiende lezing te zijn waar ik enorm van genoot. Ik merkte dat ik meteen de prachtig opgezette wereld van Harbor binnenging, gehuld in mysterie, bovennatuurlijke erfenis en kunstzinnig gevoed door intrigerende plotwendingen, waaronder de unieke opname van aanwijzingen die in elk hoofdstuk werden uitbetaald. Bovendien genoot ik ook van de sympathieke personages in het verhaal, vooral dat van Harbor. Ze is een herkenbaar en intelligent personage, gemakkelijk in de omgang en wiens opwindende reis naar zelfontdekking gemakkelijk te volgen was. Absoluut, een waardevolle en opmerkelijke lezing waardoor ik meer wilde. Ik kijk uit naar Boek 2, Keyne en The Wrath of The Mo’o. Over het algemeen zou dit een goede keuze zijn voor het einde van de zomer en ik raad het aan.

About The Author

Reply