Gids voor online winkelen voor sterling zilveren sieraden

Als u via het world wide web naar sterling zilveren sieraden winkelt, is het belangrijk om enkele essentiële termen te kennen die u kunnen helpen om de stukken die u aan uw collectie wilt toevoegen gemakkelijk te identificeren en te kiezen.

Sterling zilver is een edelmetaal, wat betekent dat het wordt gemeten door het troy ounce gewichtssysteem. Er wordt gezegd dat ongeveer 31,1 gram sterling zilver gelijk is aan één troy ounce. Veel sieradenexperts zijn het erover eens dat elk sieraad dat ten minste één gram per inch weegt een gewaagd ontwerp is, wat betekent dat een armband van 7 inch met 7 gram zilver als een substantiële aanwezigheid wordt beschouwd. Bovendien is een ketting van 18 inch met 18 gram sterling zilver zou ook worden herkend als een gewaagde vondst.

Wanneer u online winkelt, vindt u mogelijk breedtematen in inches of millimeters. Het is belangrijk om de twee te begrijpen en hoe ze zich vertalen om ervoor te zorgen dat u het perfecte sieraad krijgt. Een armband of ketting van 1/4″ kan worden vermeld als 6 mm, terwijl een ontwerp van 1/2″ kan worden genoteerd als 12 mm. Een 3/4″-stijl is gelijk aan 18 mm, terwijl een breedte van 1″ ook kan worden omschreven als 24 mm breed. Het helpt als je een liniaal hebt die metingen in zowel inches als millimeters aangeeft, waarmee u direct de breedte van een item kunt visualiseren terwijl u sieraden online winkelt.

Sterling zilveren sieraden zijn gemerkt met een markering van .925. Dit getal symboliseert het gehalte aan sterling zilver, dat is 92,5% puur zilver en 7,5% van een ander metaal, meestal koper of een andere legering zoals toegestaan. Het keurmerk is meestal te vinden op de binnenband van een ring of op de sluiting van een ketting. Oorbellen zijn meestal gemarkeerd op de achterkant van de vlinder of op elk oppervlak dat geschikt is voor het identificatieteken.

Als je al een liefhebber bent van sterling zilver, dan ben je waarschijnlijk de betaalbare aard en ingewikkelde sieradenontwerpen die te koop zijn gaan herkennen. Als je een beginnende verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een indrukwekkende sieradengarderobe zonder een fortuin uit te geven, dan zijn sterling zilveren sieraden misschien wel jouw antwoord. Omdat het minder duur is dan goud, kunnen dragers genieten van een gedurfde aanwezigheid tegen een fractie van de kosten. Of u nu op zoek bent naar een gesimuleerde diamant, andere edelsteenrecreatie of liever echte edelstenen, u vindt het allemaal in sterling zilver. Als u op zoek bent naar een strakke look die niets meer biedt dan een fantastisch volledig metalen ontwerp, vindt u een even indrukwekkende productlijn in dit populaire en edele metaal.

Als laatste gedachte bij het online winkelen voor sterling zilveren sieraden, moet u er altijd rekening mee houden dat het ongezien kopen van een product betekent dat u erop vertrouwt dat de winkelier een volledige en waarheidsgetrouwe beschrijving geeft van het product dat wordt aangeboden. Daarom moet u altijd winkelen bij een gerenommeerd bedrijf dat achter hun product en hun service staat. Sterling zilveren sieraden zijn een prachtige manier om uw goede smaak te laten zien, en u zult nog trotser zijn als u weet dat u veel hebt gekregen van een verdienstelijke detailhandelaar die uw bedrijf waardeert.

About The Author