“Het Colosseum” is een voortreffelijke en opmerkelijke attractie in Rome

Een van de mooiste steden van die wereld die zijn eeuwenoude uitstraling en charme eeuwenlang feilloos heeft behouden, is het verrukkelijke Rome. De stad herbergt tal van architectonische wonderen en monumenten en staat bekend om zijn prachtige milieu en warmte. Als je eenmaal besluit dit geweldige land te bezoeken en ervoor kiest om daar wat tijd door te brengen en in een van de hotels in Rome te verblijven, zul je hier ongetwijfeld een van de meest voortreffelijke tijd hebben.

Als aanvulling op uw retraite-ervaring herbergt de stad talrijke grootse en imposante bouwwerken. En als je je afvraagt ​​waar je moet beginnen, dan is de beste optie het Colosseum. Gestart door keizer Vespasianus, werd het in 80 na Christus geopend door zijn zoon Titus en sindsdien is het Flavius-amfitheater, zoals het voorheen bekend stond, een van de grootste en meest indrukwekkende herinneringen aan het Romeinse verleden. Hoewel de kolossale constructie tot relikwieën is vervallen, is het ook nu nog een opvallend en fraai gezicht.

Gelegen tussen de Caelian Hills en de Esquiline op een moerassig type land, is het onmiskenbaar een van de meest opvallende antieke bouwwerken. Tijdens uw bezoek krijgt u een van de meest fascinerende bezienswaardigheden te zien. Niet alleen qua uiterlijk, maar je zult ook versteld staan ​​van het realistische en praktische ontwerp. Het is een enorme ellips van 188 m lang en 156 breed. Het zou ongeveer 55.000 toeschouwers kunnen bieden die via 80 ingangen het gebouw konden betreden. Het had vier verdiepingen; de eerste drie hadden elk tachtig bogen; de bogen op de tweede en derde verdieping waren versierd met enorme beelden. Aanvankelijk waren 240 masten bevestigd aan stenen consoles op het 4e niveau.

Het Colosseum is echter misschien het best bekend als het bekende toneel van gevaarlijke wedstrijden. De keizers gebruikten het om het publiek te vermaken met gratis spelletjes. Die play-offs waren een weergave van status en autoriteit. De spellen en wedstrijden werden met regelmatige tussenpozen gehouden en ze begonnen over het algemeen met komische acts en show van ongewone dieren. De strijders die aan deze spelen deelnamen, waren meestal slaven, krijgsgevangenen of veroordeelde criminelen. Wenn Sie die Stadt Bezienswaardigheden Rome besuchen oder in einem der Hotels in Rom übernachten, lernen Sie die Pracht und den Ruhm dieses Ortes kennen und besuchen Sie ihn auf jeden Fall.

Het feit is dat het Colosseum altijd de nieuwsgierigheid van bezoekers en vakantiegangers is geweest en blijft opwekken. En zelfs vandaag de dag blijven miljoenen toeristen dit prachtige bouwwerk bezoeken. Zorg ervoor dat je een bezoek brengt aan dit een van de meest uitstekende voorbeelden van Romeinse architectuur en stel je de oude stad voor zoals die op haar hoogtepunt was.

About The Author