Simpele tips om voor uw merkijzer te zorgen

Brandingijzers zijn eenvoudige apparaten. U moet ze echter nog steeds goed verzorgen. En dit geldt ook voor conventionele modellen. Ze bevatten een vlam die opwarmt. U moet dus een juiste procedure volgen om ervoor te zorgen dat het strijkijzer goed blijft werken. In dit artikel gaan we het hebben over een paar tips die u zullen helpen uw strijkijzer in goede conditie te houden. Lees verder voor meer informatie.

Wat je zou moeten doen:

Allereerst moet het oppervlak droog en schoon zijn. Als het oppervlak nat is, kan dit tot onbevredigende resultaten leiden. Zorg ervoor dat u tijdens het werk veiligheidsuitrusting aantrekt, zoals oogbescherming. Ook als er rook of stoom naar buiten komt terwijl u aan het werk bent, moet u bedekt zijn.

Het merk moet horizontaal worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur van het handvat koeler is dan die van het hoofd. Het is geen goed idee om haast te maken, want het strijkijzer mag alleen worden gebruikt als het klaar is.

Zorg er in het geval van een elektrische eenheid voor dat deze de normale temperatuur bereikt voordat u deze in gebruik neemt. Voor handmatige apparaten is het beter om een ​​emmer water te gebruiken om de temperatuur van het strijkijzer te verlagen. Voor elektrische eenheden moet de lengte van de kop redelijk zijn op basis van het verwarmingselement.

Vergeet niet het apparaat stevig vast te houden en voldoende druk uit te oefenen op het hoofd. Afgezien hiervan zou u het op verschillende materialen moeten proberen om erachter te komen hoeveel druk elk materiaal vereist. Te lang onder druk zetten is geen goed idee.

Wat u niet moet doen:

Het is geen goed idee om het apparaat onder te dompelen in water om het af te koelen. Bewaar het strijkijzer ook niet verticaal, anders kan het de interne componenten beschadigen. Te lang duwen wordt ook niet aanbevolen. Zelfs als je een beetje druk uitoefent, wordt de warmte nog steeds overgedragen.

Sla niet met het strijkijzer op iets solide om vuil weg te slaan. Als u meer dan één merkkop heeft, is het geen goed idee om ze aan te laten als u ze niet gebruikt. Als u dit wel doet, wordt het vanwege fusie moeilijk om ze om te wisselen.

U wilt misschien niet de fout maken het strijkijzer te lang te laten werken. De reden is dat het schade aan het lood of metaal kan veroorzaken.

Ten slotte wilt u er misschien voor zorgen dat de merken altijd schoon zijn. Voor dit doel moet u ze van tijd tot tijd wassen. Bovendien heeft het merk veel meer tijd nodig om af te koelen. Daarom wilt u het merk misschien niet aanraken, tenzij u zeker weet dat de temperatuur niet te hoog is.

Om een ​​lang verhaal kort te maken, als je de tips in dit artikel opvolgt, wordt het een stuk gemakkelijker voor je om voor je brandijzer te zorgen. Bovendien kunt u het meeste uit het apparaat halen.

About The Author

Reply